1.ŽNL: Varaždin ŠN ponovo zasjeo na prvo mjesto lige

Objavljeno: 03.05.2015. 20:32

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: Nikola Kokotec

Kompletirano je 24. kolo Prve županijske lige, a ponovo je došlo do promjene na samom vrhu. Varaždin ŠN iskoristio je kiks cestičkog Poleta i zasjeo na vodeću poziciju.

Cestičani su poraženi u gostima kod Bednje u Beletincu rezultatom 4:1. Polet je poveo u 29. minuti preko Gorana Mika i tim rezultatom se otišlo na odmor.

U drugom dijelu Beletinčani su preokrenuli rezultat, postigavši čak četiri pogotka. Izjednačio je Leon Bosilj u 57. minuti, 11 minuta kasnije Matej Banić doveo je domaće u vodstvo, Tom Košćak u 81. povisio je na 3:1, a konačan rezultat postavio je Matija Đurin minutu prije kraja susreta.

- U pauzi između poluvremena skupili smo glave i promijenili formaciju. Ušli smo oštro, zabili rano na početku drugog dijela izjednačujući pogodak i odmah počeli izgledati kao momčad. Kasnije smo postigli tri pogotka i uvjerljivo slavili. Sada imamo pravu atmosferu pred derbi s Nedeljancem - rekao je veznjak Bednje, Filip Štefulj.

Poraz Cestičana iskoristio je Varaždin ŠN i pobijedio Lepoglavu u gostima 3:1. Za varaždinske nogometaše zabijali su dva puta Mateo Bandalo te jednom Josip Boban. Tom pobjedom varaždinski nogometaši ponovo su skočili na vodeću poziciju.

U preostalim susretima, Nedeljanec je svladao tuhovečki Polet 4:2, Rudar 47 je kod kuće slavio protiv Obreša 2:1, dok je Čevo u gostima bilo bolje od Srakara 2:0.  

Dinamo i šemovečka Mladost u Babincu odigrali su 2:2, dok su u subotnjim susretima slavili Varteks i Dubravka. Varteksovci su pobijedili Slogu u Slokovcu 4:0, dok su nogometaši iz Turčina slavili protiv Podravca 2:0.

U sljedećem kolu vodeći Varaždin ŠN gostuje kod Podravca, drugoplasirani Polet u Cestici ugošćuju Dubravku, dok trećeplasirani Obreš dočekuju tuhovečki Polet.  

Komentari