supersport hnl

Evo što predsjednik ŽNS-a kaže na igru NK Varaždina ove polusezone

Objavljeno: 16.12.2023. 08:53

Zadnja izmjena: 16.12.2023. 12:00

Foto: Arhiva

Posljednje utakmice Supersport HNL-a igraju se ovaj vikend, a naš predstavnik, NK Varaždin na tablici stoji solidno. Predsjednik ŽNS-a Nenad Horvatić rekao je kako se uvijek misli da će Varaždin biti zadnji ili predzadnji u prvoj ligi, ali nipošto nije tako.

To je ipak klub koji je organiziran i funkcionira te ispunjava očekivanja, kaže predsjednik ŽNS. Klub je imao u posljednje vrijeme dosta problema, ozljeda, bolest trenera Kovačevića i njegov privremeni odlazak, a sve je to, kako kaže, utjecalo na momčad.

- Moram reći da smo ovoliki broj bodova malo kad imali u polusezoni. To je klub koji je imao dosta problema i s ozljedama, a vodstvo kluba to dobro balansira. Sve nas je stresla situacija s trenerom Kovačevićom, utjecalo je to i na igrače. Varaždin je unatoč tome ušao među posljednjih osam u kupu. Što se tiče prve lige, Dinamo, Hajduk i Rijeka, nema izrazitog favorita, a Varaždin se dobro uklopio. Nitko ne može reći da je taj klub 'kanta za napucavanje' i svakome mogu parirati. Nadam se dobrim rezultatima u proljetnom dijelu i prolasku među četiri najbolje u kupu, a onda tko zna što slijedi – prokomentirao je.

 

Komentari