1.ŽNL

FOTO 'Ludi' derbi u Turčinu sa sedam golova i jednim crvenim kartonom pripao Bednji

Objavljeno: 23.04.2016. 19:41

Zadnja izmjena: 23.04.2016. 20:34

Foto: Ivan Tomašković

U Turčinu je odigran subotnji derbi 19. kola Prve županijske lige između domaće Dubravke i Bednje. Gledatelji su gledali jednu ludu utakmici s čak sedam golova i jednim crvenim karton, a završilo je 4:3 za Beletinčane.

Gosti su poveli u 18. minuti preko Marina Ivančića, no dvije minute kasnije Dubravka je izjednačila golom Domagoja Kutnjaka. U 30. minuti Ivančić je ponovo bio strijelac i s prednošću od 2:1 gosti su otišli na odmor.

Crveni karton

U petoj minuti nastavka dobro se snašao Mihael Mikić i zabio za 2:2,  ali u 56. minuti Antonio Horvatić morao je prije vremena na tuširanje zbog grubog starta. Domaći nogometaši tako su ostali s desetoricom na terenu pa su gosti krenuli po treći pogodak.

On je stigao u 75. minuti kada se najbolje u petercu snašao Jakov Klopotan zabivši za 3:2. Ipak s igračem manje nogometaši iz Turčina stigli su do izjednačujućeg pogotka. U 76. minuti u šesnaestercu je srušen Tomislav Cepanec, a glavni sudac Ivan Slunjski rezolutno je pokazao na bijelu točku. Siguran je bio Mario Jurinec za 3:3.

No, tu uzbuđenjima nije bilo kraja. U posljednjih desetak minuta gosti su stegnuli obruč oko domaće obrane i pobjednički gol zabili u 87. minuti. Pogodio je Ante Kulji za nova tri boda Bednje.

Nezadovoljan Mlakar

- Mislim da je sudac nepromišljenim crvenim kartonom odlučio utakmicu. On su padali i vjerujem da bi stigli do pobjede, no ovako je to odlučilo - rekao je trener Dubravke, Rade Mlakar.

Mlakarov kolega Saša Paska drži da je njegova momčad zasluženo stigla do nova tri boda.

- Svaki protivnik se 'napali' i imamo problema. Pokazali smo karakter i zasluženo smo danas slavili - rekao je trener Bednje Saša Paska.

U preostala dva susreta Čevo je pobijedilo Rudar 47 4:3, dok je Drava u Sv. Đurđu bila bolja od Sloge 2:0.

Atmosferu s utakmice u Turčinu pogledajte u fotogaleriji.

Komentari