Međužupanijska liga

FOTO Zelengaj u Donjem Kućanu iznenadio Jalžabet i pobjegao sa samog dna ljestvice

Objavljeno: 10.04.2016. 19:13

Zadnja izmjena: 10.04.2016. 19:17

Foto: Ivan Tomašković

Kompletirano je i 21. kolo Međužupanijske lige, a županijski derbi odigran je u Donjem Kućanu gdje je do ovog kola posljednjeplasirani Zelengaj iznenadio trećeplasirani Jalžabet pobijedivši s minimalnih 1:0.

Slavlje nogometašima iz Donjeg Kućana donio je Ivan Martinez koji je u 63. minuti odlično reagirao na nabačenu loptu iz slobodnog udarca i glavom zabio za slavlje.

Jalžabet je tako pretrpio treći uzastopni poraz i vrlo vjerojatno ispao je iz utrke za naslov.

Zelengaj se ovom pobjedom skočio 14. mjesto lige.

- Igrali smo bez Vrbeka, Mlakara i Vilima Horvata, no odlično smo stajali u defenzivi. Plod toga bio je pogodaka Martineza koji nam je donio vrlo vrijednu pobjedu. Pobjedu koja nas je napokon maknula sa samog dna ljestvice - rekao je Goran Ismajlovski, branič Zelengaja.

Plitvica uvjerljiva

Od preostalih županijskih predstavnika, Plitvica je u Gojancu deklasirala Graničar iz Kotoribe 5:1 uz četiri pogotka Karla Kocijana, Varteks je kod Pušćina odigrao 1:1, dok je Novi Marof kod kuće poražen od Međimurca 3:0. Još u subotu Zadrugar je poražen kod Nedelišća 5:1.

U sljedećem kolu trećeplasirani Jalžabet igra županijski derbi protiv Plitvice iz Gojanca, a kako je bilo na današnjem susretu u Donjem Kućanu pogledajte na fotografijama.

Komentari