rezultatom 2:0

NK Varteks preuzeo vrh Međužupanijske nogometne lige

Objavljeno: 16.10.2016. 19:06

Foto: PR

Na gostovanju u Pušćinama, NK Varteks je uz pravu, glasnu podršku svojih brojnih navijača pobijedio domaćina, NK Pušćine s rezultatom 2:0.

Budući da je čakovečka Sloga doživjela poraz u Gojancu kod Plitvice s rezultatom 5:3, NK Varteks je ovom pobjedom preuzeo sam vrh Međužupanijske nogometne lige.

Uz gromoglasno navijanje White Stonesa, Pušćine i Varteks su odigrali kvalitetnu i dobru utakmicu. Domaćini su mogli povesti već u otvaranju susreta, Varaždinac Roginić izbio je sam pred Drevena, ali i promašio gol iz čiste situacije.

 U 17. minuti Medved je uzvratio glavom na odličan ubačaj Soksera, otišlo je pokraj gola, pet minuta kasnije sličan je „zicer“ nakon kornera Harmicara promašio Broz (sa svega metar dva – preko gola), u 27. minuti raspalio je i Radić, opet – pokraj gola.

U 38. minuti Varteks je konačno okrunio terensku dominaciju, Harmicar je pucao izvrsno u lijevi gornji kut, domaći vratar to izvadio, ali je odbijena lopta završila na nozi neumoljivog Medveda koji ju šalje u suprotan, donji desni kut – 0:1.

Samo tri minute kasnije fantastičnu su akciju u svega tri poteza odigrali Dreven, Sokser i Medved, prvi je rukom uposlio na lijevoj strani Soksera, koji je vrhunski vanjskom izbacio Medveda u for, ovaj je izbio sam pred gol Pušćina, ali je završni udarac bio loš, daleko od gola.

Ipak, najbolji strijelac Međužupanijske nogometne lige brzo se iskupio, u 6. minuti nastavka; kapetan Radić je odigrao za Medveda, ovaj dobio duel s vratarom Pušćina Kolarom i od stative zabio svoj 14. pogodak sezone.

Komentari