grad ludbreg

Izvršena je tehnička primopredaja igrališta s umjetnom travom u Ludbregu

Objavljeno: 16.10.2023. 14:01

Zadnja izmjena: 16.10.2023. 14:01

Foto: Grad Ludbreg

Jutros je izvršena tehnička primopredaja igrališta s umjetnom travom na Gradskom stadionu u Ludbregu. Izvođač Maxmara je izvršio primopredaju prema HNS- u , a ovaj prema Gradu Ludbregu i NK Podravina. 

Gradonačelnik Dubravko Bilić rekao je kako je teren prekrasan i najavio ostatak planiranih radova na tom igralištu. 

- Nije to gotovo, molim sugrađane sportaše da se još malo strpe, predstoje još zaštitna mreža, rasvjeta, pristupna staza, neka ne dovode kućne ljubimce na teren, ne dolaze sa sokovima, jer i šećer kao i blato neprijatelj su ovog prekrasnog igrališta koje će dugo služiti za razvoj nogometa u našem kraju, kao i dolaska reprezentativnih selekcija. Ustvari trebamo ga održavati kao tepih kod kuće - rekao je gradonačelnik.

Predsjednik NK Podravina Dražen Crnković istaknuo je da su dobili upute oko korištenja terena koji ima i značajnu garanciju te dodao:

- Bit će i svečano otvorenje igrališta kad ubrzo sredimo ogradu i rasvjetu. Zaigrat će tada mnogi poznati nogometaši , ne samo našeg kraja - najavio je Crnković.

Filip Mamić, stručni suradnik HNS-a istakao je da je umjetna trava najnovije generacije, 40 mm visine, najkvalitetnija i najlakše je za promijeniti. 

Komentari