KOMENTAR UTAKMICE

Jeftić nakon poraza od Sesveta: Ovako nikako ne možemo dalje

HRS

Objavljeno: 22.02.2022. 11:25

Zadnja izmjena: 26.02.2022. 08:41

Nakon poraza ŽRK Koka u Sesvetama 33:27, od istoimene ekipe u 15. kolu 1. HRL za žene, Varaždinke se nalaze na osmom mjestu prvenstvene ljestvice s 15 osvojenih bodova.

Ekipa Sesveta još je iza Koke, ali su se ovom pobjedom približile na samo bod razlike. Zoran Jeftić, trener ŽRK Koka razloge poraza pronalazi u konstataciji da je igračicama Koke nedostajala veća doza veće želje, borbenosti i pokretljivosti.

- Izgubili smo 14 lopti, mislim da je to previše za bilo koju ekipu i protiv bilo koje ekipe da bismo mogli pobijediti. Golmani su nam se do 45. minute tražili. Kada smo povezali tri obrane, opet smo fulali tri zicera. Dojma smo da smo igrali tri dana, ne bismo mogli pobijediti. Treba nam puno vremena da se opet posložimo i popravimo jer ovako nikako ne možemo dalje, nezadovoljan je Jeftić.

Ena Car, igračica ŽRK Koka utakmicu je vidjela kao čvrstu i napetu.
- Sve je bilo isključenje, svaki grubi faul bio je dvije minute, ali dobro, bilo je jednako za obje strane. Prvo poluvrijeme smo se stvarno držale. Drugo poluvrijeme smo jednostavno iz svlačionice došle nekako usporene i umrtvljene, pa iz tehničke greške u tehničku, fulale zicere… Same sebe smo ustvari pokopale. Čestitam curama, stvarno su pokazale borbenost i brzinu, dodala je Car.

Sljedeće kolo, 26. veljače Varaždinke dočekuju jaku ekipu zagrebačke Lokomotive. Susret će se igrati u dvorani u Graberju s početkom u 18,30 sati.

Komentari