ŽRK KOKA

Jeftić uoči Trogira: Imamo imperativ pobjede!

HRS

Objavljeno: 02.04.2022. 09:14

Zadnja izmjena: 02.04.2022. 09:38

U 20. kolu 1. HRL za žene varaždinska Koka nakon "mršavijeg" proljetnog niza dočekuje ekipu Trogira. 

Trogir je na predzadnjem mjestu prvenstvene ljestvice sa svega 6 osvojenih bodova u dosadašnjem dijelu prvenstva. Koka je samo dva mjesta više, ali je ima 16 bodova, pa bi prema tome trebala biti favorit. Varaždinke su posljednje u skupini ekipa koje do 7. mjesta dijele samo dva boda te svaka pobjeda može uvelike utjecati na raspored.

Trener Koke Zoran Jeftić upozorava svoje igračice ali i navijače kako nema laganog protivnika.

- Dolazi nam Trogir i mi imamo imperativ pobijede, da hoćemo pobijediti, da hoćemo nastaviti s dobrom igrom iz Splita. Cure su pokazale da mogu. Stvarno smo djelovali jako lijepo. Od želje, htijenja, agresivnosti. Bilo je i grešaka što je normalno, ali te su greške prihvatljivije kada se dobro igra i kada se bori tako da treba nastaviti u tom ritmu i naravno osvojiti dva boda, najavio je večerašnji susret Jeftić.

Tea Jalušić, igračica Koke podsjeća da imale dva teška gostovanja u Osijeku i Splitu.
- Protiv Trogira bi trebala biti lagana utakmica, ali opet, one su isto krenule dobro igrati. Bude dosta neizvjesno. Nadam se da budemo sve to mirno privele kraju i uzele dva boda koja nam jako puno znače, da se vratimo u pobjednički ritam i da se napokon malo popnemo na ljestvici tamo gdje nam je zapravo i mjesto, zaključila je Jalušić.

Utakmica 2o. kola 1. HRL za žene, između Koke i Trogira igra se večeras od 17.00 sati u GSD Varaždin.

Komentari