NK VARAŽDIN

Kastel: Igrat ćemo bez kalkulacija, na pobjedu

Objavljeno: 21.05.2021. 18:05

Zadnja izmjena: 21.05.2021. 18:17

Sutra je u Koprivnici na rasporedu posljednje, 36. Kolo HT Prve lige. U najvažnijem susretu za Varaždince je susret Slaven Belupa i Varaždina, u kojem Varaždin treba pobjedu kako bi se mogao nadati da će se ostali rezultati posložiti i kako će izboriti ostanak u ligi.

Trener Varaždinaca Zoran Kastel naglašava kako će igrati bez kalkulacija i na pobjedu.

- Nema kalkulacije, moramo ići odigrati opravu mušku utakmicu i igrati na pobjedu. Mislim da bi nas ta pobjeda trebala ostaviti u ligi. Cilj je tri boda, ne može se igrati na „nulu“ protiv nikoga. Treba odigrati pravu utakmicu sa spremnim igračima. Svi znamo važnost te utakmice, cijela godina nam je u toj utakmici, zato idemo bez kalkulacija, najavljuje Kastel.

Pripreme za ovu utakmicu odrađene su kao i uobičajeno, proanalizirane su dobre i loše strane protivnika, određena taktika, te podijeljeni specifični zadaci igračima.

- Slaven Belupo je starija i iskusnija ekipa, koja na terenu stoji vrlo kompaktno. Oni sigurno zaslužuju koje mjesto više na tablici. Mi imamo svoje probleme i gledamo sebe, te da se doma vratimo sretni, dodaje Kastel.

Igrači Varaždina u Ludbregu će u karanteni dočekati susret, što je po prva puta da utakmicu dočekuju u izolaciji.

- Na karantenu smo se odlučili da se dečki još dodatno mobiliziraju i da spremni dočekamo utakmicu, objasnio je Kastel.

Komentari