NK VARAŽDIN

Kovačević ima na raspolaganju 27 igrača za utakmicu protiv Rijeke u nedjelju

Objavljeno: 04.11.2022. 18:27

Zadnja izmjena: 05.11.2022. 09:22

Igrači NK Varaždin poslije utakmice sa Šibenikom dobili su tri dana slobodno i u srijedu nastavili s treninzim za nedjeljni susret SuperSport HNL-a s Riijekom.

Trener NK Varaždin Mario Kovačević naglasio je kako su imali četiri utakmice u 12 dana, te da je igračima trebao duži odmor.

- Na treningu je bilo 27 igrača i svi treniraju, iako neki koji su  duže pauzirali još neće moći konkurirati za početni sastav. Vlada dobro ozračje u svlačionici nakon ovih pobjeda i zanmo što radimo. Imamo još dva kola i između Kup utakmica s Osijekom, tako da ću koristiti više od 20 igrača, što sam rekao u svlačionici. Rijeka sigurno nije očekivala ovakvu polusezonu, da će biti na poziciji na kojoj trenutačno jesu, ali ne zanimaju nas njihovi problemi. Siguran sam da će se Rijeka dići, ali neka to bude poslije naše utakmice. Učinit ćemo sve da pred našom publikom nastavimo igrom kao što smo igrali protiv Osijeka. Od prve minute ćemo tražiti pobjedu, igrati agresivno, onako kako mi znamo i vjerujem da će na kraju naša publika biti zadovoljna i da ćemo se veseliti bodovima, izjavio je Kovačević.

Tonio Teklić kažnjen je s dvije utakmice neigranja zbog crvenog kartona na susretu sa Šibenikom, tako da neće igrati protiv Rijeke, niti kup utakmicu. Susret Varaždina i Rijeke, u sklopu 16. kola SuperSport HNL na rasporedu je u nedjelju, 6. studenoga s početkom u 15,00 sati na gradskom stadionu u Varaždinu.

 

Komentari