NK VARAŽDIN

Kovačević uoči Šibenika: 'Vrijeme je da uzmemo nešto u gostima'

Objavljeno: 27.10.2022. 16:45

Zadnja izmjena: 27.10.2022. 16:47

Momčad NK Varaždin otputovala je u Šibenik uoči susreta 15. kola SuperSport HNL-a. Sutra, u petak 28. listopada na Šubićevcu od 18.00 sati snage će odmjeriti sedmoplasirani Šibenik i peti Varaždin.

Trener Varaždinaca Mario Kovačević zadovoljan je stanjem u svlačionici, nakon pobjede ali i nakon što se oporavila većina ozlijeđenih igrača. 

- Bolja je situacija u svlačionici, dobra atmosfera nakon vrijedne pobjede za nas protiv Osijeka, odmorili smo se i pripremamo se za Šibenik. Što se tiče igračkog stanja, bolje je u tom smislu što nemamo viroza i gripa, oporavili su se i Teklić, Stanić, Puclin. Jako nam je bitno da na Ba možemo računati barem jedno poluvrijeme. Pellumbi je dobro i trenirao je ovaj tjedan, dodao je Kovačević.

Međutim, Šego, Katanec, Banovec, Vugrinec, Urata neće konkurirati za ovu utakmicu, jer se još nisu oporavili, kao ni Postonjski.

- Imali smo prošli tjedan u šest dana tri utakmice, ovaj tjedan smo skupljali energiju za tu utakmicu protiv Šibenika. Svi dečki dobro rade i vjerujem da ćemo biti pravi, te da možemo ponavljati dobre utakmice. Vrijeme je da uzmemo nešto u gostima. Respektiramo Šibenik oni su dobra i tvrda momčad i isto ne gube u gostima. Znamo sve o Šibeniku, znamo njihove vrline. Mi ćemp morati biti na maksimumu ako želimo išta napraviti na Šubićevcu. Šibenik prima malo golova, najmanje u prvenstvu, u prvoj utakmici smo im dali dva gola, završilo je 2:2, a ako budemo tako efikasni i sada, nadamo se da ćemo uzeti sva tri boda, naglasio je Kovačević.

 

Komentari