ŽNS VARAŽDIN

Kreću prijave za veliki projekt - Poboljšanje sportske infrastrukture

Objavljeno: 24.03.2022. 09:19

Zadnja izmjena: 24.03.2022. 09:23

U suradnji sa Varaždinskom županijom i Hrvatskim nogometnim savezom, ŽNS Varaždin raspisuje Iskaz interesa za poboljšanje sportske infrastrukture u razdoblju od 2022. do 2026. godine.

Kao što je najavljeno, na Skupštini ŽNS Varaždin, kreće se u veliki projekt ukupne vrijednosti od oko 4,000.000 kuna.

Predmet natječaja mogu biti članice ŽNS Varaždin koje su vlasnici sportskih građevina ili imaju Ugovor o korištenju sportske građevine.

Prijaviti se može interes za poboljšanje sportske infrastrukture:

  • obnova terena za igru (sanacija ili navodnjavanje)
  • postavljanje rasvjete
  • obnova svlačionica (dogradnja postojećih ili adaptacija)
  • nabava aluminijskih golova ili kučica za pričuvne igrače

Uvijeti za iskaz interesa

Iskaz interesa dostavlja se na za to službenom obrascu kojeg će izdati ŽNS Varaždin svim zainteresiranim klubovima-Udrugama (ispisan isključivo na PC uređaju - ne ručno). Obrazac se nalazi na internet stranici ŽNS Varaždin. 

Maksimalan iznos visine donacije od strane ŽNS Varaždin može iznositi 50% od ukupne vrijednosti projekta ili ukupno maksimalni iznosi od 50.000,00 (pedeset tisuća) kuna.

Rok za dostavu iskaza interesa je od 1. travnja 2022. do 1. svibnja 2022. godine na adresu Županijski nogometni savez Varaždin, Zagrebačka 91, 42000 Varaždin sa naznakom „Komisija za sportsku infrastrukturu“.

Klub-Udruga trebaju imati suglasnost o sufinanciranju projekta u iznosu vrijednosti donacije ŽNS Varaždin od Grada, Općine kojem pripadaju.

Nakon otvaranja iskaza interesa Komisija za sportsku infrastrukturu će prijedloge dostaviti IO ŽNS Varaždin na donošenje konačne odluke.

Komentari