NK VARAŽDIN

Marko Stolnik o sutrašnjoj utakmici Varaždina u Zagrebu

Objavljeno: 10.09.2022. 10:50

Zadnja izmjena: 10.09.2022. 11:12

Marko Stolnik, jedan od stupova zadnje linije varaždinske momčadi i na gostovanju u Zagrebu protiv Lokomotive bit će igrač o kojem će puno ovisiti obrana.

Lokomotiva će na svom terenu također tražiti nove prvoligaške bodove, ali Stolnik ne misli da će to biti utakmica od posebnog značaja, niti za jednu momčad.

- Generalno utakmica kao i svaka druga, u svaku ulazi s mogućnošću osvajanja nova tri boda. Cilj sam vam rekao, a dobar plan imamo, pa se nadam da ćemo ga i provesti, dodao je Stolnik.

Povratnik u Varaždin, Marko Stolnik varaždinsku momčad je ostavio u Drugoj HNL, a sada se natječu u najvišem rangu. Njegovo je mišljenje kako je momčad sada bolja i jača nego prošle sezone.

– Kostur ekipe je ostao a sada je tu nekoliko novih, jako dobrih igrača i sada izgledamo kao ozbiljna momčad, naglasio je Stolnik koji će zbog prijašnje ozljede i dalje igrati s maskom na licu.

Susret Lokomotive i Varaždina sudit će ciparski suci, pa će tako Varaždin dva kola za redom biti u utakmici sa stranim sucima. Riječ je o projektu nogometnih saveza i sudačkih organizacija s ciljem podizanja kvalitete suđenja i ujednačavanja kriterija po ligama.

Susret 9. kola SuperSport HNL-a između Lokomotive i Varaždina igra se u nedjelju, 11. rujna s početkom u 21,05 sati.

Komentari