ODBOJKA

Mladi odbojkaši i odbojkašice nastupaju na državnim prvenstvima s različitim rezultatima

Objavljeno: 04.05.2019. 11:50

Zadnja izmjena: 04.05.2019. 11:52

U Rovinju je održano Prvesntvo Hrvatske u odbojci za uzrast mlađih kadeta i mlađih kadetkinja.

Najbolje plasirana ekipa u ženskoj konkurenciji bila je ekipa ŽOK Ivanec koja je osvojila 16. mjesto. U skupini C su pobijedile ŽOK Pazin te su izgubile od OK Marina Kaštela, zatim su u razigravanju izgubile utakmice protiv ŽOK Osijek, ŽOK Rockwool i OK Zadar, da bi u susretu za 15. mjesto izgubile od ekipe OK Umag. U klubu su zadovoljni rezultatom, jer im je to u trećem odlasku na PH najbolji rezultat. 

S područja Varaždinske županije nastupila je i ekipa OK Kitro Varaždin koja je osvojila 19. mjesto od ukupno 24 ekipe. U skupini D izgubile su od HAOK Mladost i ŽOK Vallis Aurea, u razigravanju su izgubile od ekipe OK Kolonija a pobijedile OK Medvešćak i OK Glina. U susretu za 19. mjesto pobijedile su OK Karlovac.

U muškoj konkurenciji nastupilo je 11 ekipa mlađih ladeta mešu kojimaje bila samo ekipa OK Kitro Varaždin koja je osvojila ukupno 9. mjesto. OK Kitro pinijedio je ekipu MOK Rijeka, dok je izgubio od OK Zadar, MOK Mursa Osijek, OK Rovinj i HAOK Mladost.  U razigravanju od 9. do 11. mjesta OK Kitro pobijedio je ekipe OK Zrinski Nuštar i MOK Rijeka. 

U tijeku je PH u odbojci za juniore i juniorke ali niti jedna ekipa s varaždinskog područja nije se plasirana na ovo natjecanje.

Komentari