MŽNL: Plitvica u Selniku deklasirala Zelengaj, Jalžabet slavio

Objavljeno: 03.05.2015. 21:13

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: Plitvica Selnik - Facebook

U Međužupanijskoj ligi u nedjelju su odigrani susreti 27. kola, a do pobjeda su stigli Jalžabet i selnička Plitvica.

Jalžabećani su svladali Graničar iz Kotoribe 4:1. U vodstvo ih je doveo Nenad Hanc u šestoj minuti, u 21. vodstvo je povisio Dominik Bručić, za 3:0 zabio je Dubravko Car u 31., a minutu kasnije za domaće se u strijelce upisao Marko Hruško.

Do uvjerljive pobjede stigla je selnička Plitvica koja je s 4:0 deklasirala Zelengaj. Dva zgoditka za Selničane postigao je Hrvoje Medved, dok je po jedan zgoditak zabili Dejan Krstitović i Mario Kranjec.

Do boda je stigao i najbolje plasirani županijski predstavnik, Zadrugar. Nogometaši iz Hrastovskog odigrali su 3:3 u gostima kod Sloge u Čakovcu. Nogometaši Zadrugara na poluvremenu su vodili 2:1, a zabili su Matija Valjak i Marko Šegović. U drugom dijelu domaći nogometaši preokrenuli su susret na 3:2, no u 84. minuti Valjak je svojim drugim pogotkom donio bod gostima.

Preostali županijski predstavnici doživjeli su poraze. Gojanečka Plitvica kod kuće je s 3:1 poražena od Pušćina, Novomarofčani su izgubili 2:0 od ekipe Naprijed, a istim rezultatom Ivančani su poraženi od Slobode iz Slakovca.

U sljedećem, 28. kolu petoplasirani Zadrugar ugošćuju Novi Marof, dok osmoplasirani Jalžabet gostuju kod Poleta u Sv. Martinu na Muri.                

Komentari