Proslava petog rođendana

Na Varteksov spektakl na stadionu dolazi i igrač Ajaxa Robert Murić

Objavljeno: 01.06.2016. 08:32

Zadnja izmjena: 01.06.2016. 08:33

Foto: Spona

Na stadionu Varteksa danas od 18 sati odigrat će se središnja utakmica proslave petog rođendana navijačkog Varteksa, a na proslavu stiže i Robert Murić.

Robert Murić je iz svoje rodne Bednje žarko želio doći u Varteks kao mlađi kadet, dok je tu momčad trenirao Zoran Kastel. Štoviše, iako je imao i istovremeni poziv iz Maksimira, sam Robi preferirao je Varaždin i Varteks kao klub koji mu je bio više pri srcu od Dinama. Ipak, dolazak u Zagrebačku 94 nije se nikad dogodio iz više razloga, kasnije je kroz Dinamo Robi dospio do Amsterdama i velikog Ajaxa, u čijoj je mladoj momčadi bio ove sezone neprikosnoveni prvotimac (28 nastupa), odigravši plus toga proljetos i dvije utakmice za prvu momčad Kopljanika.

Budući da za prvoligaški Varteks Murić nikad nije zaigrao, kao i da je njegov trener miljenik Kastel u „mladom“ Varteksu, ideja je organizatora da Robert zaigra u špici napada narančastih, kontra momčadi koju će – podsjetimo – sačinjavati Koprić, Vranjić, Lučić, Prahić, D. Škvorc, Katanec, Jertec, Papa, S. Posavec, Jagačić, Hojski, D. Melnjak, Golubar, Mujanović, Karić, Kresinger, Halilović, Do. Glavina, F. Škvorc. Plus još poneko ime „u zadnji čas“.

 

Komentari