HT PRVA LIGA

Najbližeg konkurenta NK Varaždin za ostanak u HT Prvoj ligi potresaju promjene

Objavljeno: 13.04.2020. 18:21

Zadnja izmjena: 13.04.2020. 18:40

U iščekivanju vijesti koje bi mogle nagovijestiti kada će se, i da li će se, nastaviti nogometna sezona - prvoligaški klubovi osluškuju stanje u konkurentskim sredinama.

Od ekipa koje su bile u borbi za ostanak u HT Prvoj ligi najbliži konkurent Varaždinu je zaprešički Inter. Oba kluba imaju po 17 bodova i s puno optimizma ali i nestrpljenja očekivali su rasplet prvenstva.

Dok je u Varaždinu trenutno zatišje u Interu je smijenjen trener Željko Petrović, koji je došao u Inter nakon smjene sadašnjeg trenera Varaždina Samira Toplaka. Petrović je u Inter stigao u sklopu projekta obnove kluba i s novim ambicijama i novim sponzorima. Nakon tri mjeseca u klubu i pet uzastopnih poraza, iz pet posljedjnjih utakmica, Petrović odlazi uz izjave kako odlazi i dio igrača te najavljeni ulagači. Treba podsjetiti kako je seriju poraza Inter započeo baš u Varaždinu, u sklopu 22. kola.

U međuvremenu se u Interu strasti smiruju i direktor Intera Branko Laljak ublažava situaciju, kao i nekoliko igrača koji pak tvrde kako ovo sigurno nije kraj kluba te kako je bilo i težih situacija do sada. Trenera još nemaju ali se niti se još ne nazire realno rješenje vezano uz nastavak sezone, na čemu inzistira europska i svjetska nogometna federacija.

A, kako će ovo trenutno stanje u Interu utjecati na konačni rasplet na prvenstvenoj ljestvici ostaje nam za vidjeti.

Komentari