lijepo sportsko druženje

Nogometaši NK Mladost Sigetec u Njemačkoj odigrali prijateljsku utakmicu s Croatiom iz Mannheima

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 13.03.2018. 16:07

Zadnja izmjena: 13.03.2018. 16:08

Članovi i igrači NK Mladost Sigetec proteklog su tjedna otputovali u Njemačku u Mannheim gdje su odigrali prijateljsku utakmicu s klubom Croatia iz Mannheima koji je inače osnovan 1990. kao klub hrvatskih iseljenika, a danas je pretežno čine Hrvati uz par pridošlica iz drugih zemalja.

Ni loše vrijeme nije spriječilo igrače Mladosti da prvo, otputuju, a da kasnije i zaigraju na snijegom pokrivenom travnjaku. Nakon prvog poluvremena, rezultat je bio izjednačen, 1:1, dok je konačan rezultat utakmice bio 2:1 za domaćina.

Kako poručuju iz kluba, nakon završene utakmice uslijedilo je „treće poluvrijeme sa produžecima“ u kojem ih je domaćin ljubazno ugostio sa ićem i pićem te je druženje potrajalo duboko u noć.

Iz kluba također izražavaju veliku zahvalnost vozačima koji su ih sigurno dovezli na odredišta, igračima na dostojnoj prezentaciji našeg kluba, članovima uprave i navijačima
na ogromnoj podršci i bodrenju, Renati i Robertu Denačić te Zlatku Sova na organizaciji putovanja te naposlijetku domaćem klubu Croatia iz Mannheima na ukazanom gostoprimstvu.

Komentari