Nogometna subota: Derbi Mladosti i Budućnosti u Margečanu, Varaždin ŠN dočekuju Dubravku

Objavljeno: 25.04.2015. 12:18

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:18

Foto: Zoran Stanko

Očekuje nas vrlo zanimljiva nogometna subota, a derbi kola na rasporedu je u 2.ŽNL Istok.

Od 16,30 sati u Margečanu sastaju se vodeća Mladost i drugoplasirana vidovečka Budućnost. U drugom kolu nogometaši iz Margečana slavili su 2:1, dok je utakmica 11. kola završila istim rezultatom u korist Vidovčana.

Trenutna razlika između te dvije momčadi je pet bodova. Eventualnom pobjedom, Vidovčani bi zakomplicirali borbu za naslov. Stignu li pak margečanski nogometaši do slavlja, odvojit će se na osam bodova i osigurati si miran nastavak prvenstva.

U Margečanu se tako sastaju najbolja obrana i najbolji napad 2.ŽNL Istok. Margečani su primili samo 17 pogodaka i postigli 49, dok su vidovečki strijelci čak 65 puta tresli mreže protivnika, a primili 32 gola.

Susret će biti vrlo zanimljiv, a odlučivat će nijanse.

U isto vrijeme na rasporedu je utakmica 23. kola 1.ŽNL između vodećeg Varaždina ŠN i Dubravke koja je na devetom mjestu. Na jesen je Dubravka stigla do 3:1 pobjede pa će Varaždinci sigurno biti željni osvete u utakmici proljetnog dijela sezone.

Na teren izlaze i dva kluba iz Varaždinske županije u Međužupanijskoj ligi. Šestoplasirani Zadrugar gostuje kod Centrometala u Macincu, a posljednjeplasirana Ivančica dočekuje vodeće Nedelišće.

Utakmicu 24. kola 3.HNL u subotu igra Podravina koju u Ludbregu čeka težak posao protiv Koprivnice.

Komentari