Nogometna subota: Varaždin ugošćuje Mladost iz Ždralova, lokalni derbi u Varaždinskim Toplicama

Objavljeno: 07.11.2015. 09:59

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:09

Foto: FOTO: Siniša Sović

Na nogometnim travnjacima diljem Varaždinske županije u subotu se igra nekoliko utakmica, središnji susret dana odigrat će se na stadionu Varteksa gdje se susreću Varaždin i Mladost iz Ždralova.

U proteklom kolu Varaždinci su prekinuli crni niz od devet uzastopnih poraza te s nogometašima BSK odigrali bez pogodaka. Trenutno se nalaze na pretposljednjem mjestu lige sa sedam osvojenih bodova. U 13. kolu čeka ih teško ligaško iskušenje budući da im na noge dolazi Mladost iz Ždralova, koja drži visoko četvrto mjesto lige.

Ludbreška Podravina je pak u boljoj formi. Momčad Josipa Gavranovića upisala je tri uzastopne pobjede i drži 12. mjesto lige i u subotu ih očekuje teško gostovanje. Odlaze u goste petoplasiranom Bjelovaru gdje se nadaju pozitivnom rezultatu.

Susreti u 3.HNL Istok počinju od 14,30 sati. U isto vrijeme na teren izlaze tri županijska predstavnika u Međužupanijskoj ligi. Novi Marof odlazi na gostovanje u Nedelišće, Zelengaj kod Centrometala u Macincu, dok gojanečka Plitvica odlazi na noge vodećem Rudaru u Mursko Središće.

U Prvoj županijskoj ligi igraju se tri utakmice. Trećeplasirani Polet iz Cestice gostuje kod Sloge u Slokovcu, Drava u Sv. Đurđu dočekuje šemovečku Mladost, a margečanska Mladost Orač iz Petrijanca.

U 2.ŽNL Zapad završilo je natjecanje za ovu godinu, dok se u istočnoj diviziji u subotu igra odgođeni susret sedmog kola. Na rasporedu je lokalni derbi u Varaždinskim Toplicama gdje se susreću domaća Mladosti i gosti iz Tuhovca.

Komentari