NK VARAŽDIN

Obrambeni igrač Varaždin Luka Jelenić optimista je pred susret s Rijekom

Objavljeno: 26.08.2022. 13:09

Zadnja izmjena: 26.08.2022. 13:21

Luka Jelinić, 22-godišnji obrambeni igrač NK Varaždin, jako je zadovoljan što je iz Intera došao u Varaždin, te je zadovoljan što igra prvu ligu. Za ekipu je naglasio da su si dobri i izvan terena, a pogotovo na terenu. Smatra da je Varaždin dobro igrao prvih šest kola, te da su zaslužili više bodova.

U najavi sutrašnje susreta 7. kola SuperSport HNL-a u Rijeci, Jelinić ima puno povjerenje u svoje suigrače i da će na terenu pokazati što znaju.

- Iako Rijeka trenutno nije u najboljem izdanju, znamo što oni predstavljaju u hrvatskom nogometu. Mi imamo nekih problema, ali ne treba kukati. Tko god bude igrao dati će sto posto, i ako budemo pravi možemo se nadati nečemu, najavio je subotnji susret s Rijekom Luka Jelinić.

U klubu su uvjereni da imaju dovoljno široki kadar da nadomjeste igrače koji trenutno nedostaju, što su već pokazali i na prijateljskim utakmicama. Podsjetimo Stanić i Ba su još ozlijeđeni, Pellumbi i Elezi imaju žute kartone, a od Osijeka je na oporavku loma noge Postonjski. Tako da će sigurni priliku dobiti igrači koje do sada nismo vidjeli u poletnom sastavi i na njima je da se dokažu. Susret na Rujevici je prava prilika za to.

Susret Rijeke i Varaždina igra se u subotu, 27. kolovoza s početkom u 21,05 sati.

 

 

Komentari