Međužupanijska liga

Oslabljeni Jalžabet poražen u županijskom derbiju od Novog Marofa i tako ispustio prvo mjesto

Objavljeno: 03.04.2016. 19:48

Zadnja izmjena: 03.04.2016. 19:52

Foto: Arhiva

Kompletirano je 20. kola Međužupanijske lige, a nakon nedjeljnih susreta došlo je do promjene na samom vrhu. Do ovog  kola vodeći Jalžabet izgubio je u županijskom derbiju od Novog Marofa što je iskoristio Rudar te zasjeo na vodeću poziciju. 

Oslabljeni Jalžabećani bez Medveda poraženi su od Novog Marofa 2:1. Za 1:0 zabio je Nedim Halilović u 2. da bi na 2:0 za Novomarofčane povisio Tomislav Harmicar u 58. minuti. Za domaći Jalžabet zabio je Nenad Hanc u 64. minuti, no snage za izjednačenje domaći nogometaši nisu imali. 

Nogometaši Zlatka Kanešića tako su ispustili vodeću poziciju, a na prvo mjesto zasjeo je Rudar iz Murskog Središća, dok je Jalžabet pao na treću poziciju na ljestvici.

Od preostalih županijskih predstavnika Zadrugar je u golijadi deklasirao Centrometal 8:2, Zelengaj je također u golijadi poražen kod Graničara u Kotoribi 5:4, Varteks i Naprijed odigrali su bez pogodaka, dok je Plitvica iz Gojanca još u subotu slavila kod Poleta u Sv. Martinu na Muri 1:0. 

U sljedećem kolu trećeplasirani Jalžabet igra županijski derbi sa Zelengajem, dok sedmoplasirani Novi Marof dočekuje Međimurec. 

Komentari