ŽNS VARAŽDIN

Foto - Potvrđeno u ŽNS Varaždin: Sve je spremno za utakmicu Hrvatska - Izrael

Objavljeno: 03.11.2022. 13:04

Zadnja izmjena: 03.11.2022. 16:52

Danas je održan sastanak organizacijskog odbora za održavanje kvalifikacijske utakmice između futsal reprezentacija Hrvatske i Izraela.

U prostorijama ŽNS Varaždin okupili su se svi zaduženi za organizaciju susreta i s hrvatske i s izraelske strane. ŽNS Varaždin kao domaćin okupio je sve službe koje će raditi na organizaciji ovog susreta i dogovorili sve organizacijske detalje. 

- Dogovorene su sve aktivnosti od dolaska reprezentacije Izraela u zračnu luku u Zagrebu, u nedjelju, 6. studenoga, zatim transfera i smještaja u hotel Panorama u Prelogu, rekao je Ivan Novak, glavni tajnik ŽNS Varaždin.

Besplatan ulaz

- U ponedjeljak su osigurani svi uvjeti za trening obje reprezentacije. Prva će na treninga hrvatska reprezentacija, u 17,00 sati, a u 18,30 sati u Areni Varaždin trenirat će i izraelska reprezentacija. U utorak, 8. studenoga u 19,00 sati na rasporedu je kvalifikacijski susret, a ŽNS Varaždin u dogovoru s HNS-om uspio je osigurati da ulaz za gledatelje bude besplatan. Zato pozivamo sve ljubitelje nogometa da dođu u što većem broju i  podrže hrvatsku futsal reprezentaciju, ali i vide jednu vrhunsku sportsku predstavu, dodao je Novak.

Kvalifikacijska utakmica za odlazak na SP 2024. u futsalu između Hrvatske i Izraela igrat će se u utorak, 8. studenoga s početkom u 19,00 sati u Gradskoj sportskoj dvorani Varaždin, popularnoj Areni Varaždin. 

Komentari