još malo pa gotovo

Požurite, još malo pa gotove prijave za malonogometni turnir Magma Pan kup

Objavljeno: 12.12.2017. 10:09

Zadnja izmjena: 12.12.2017. 10:17

Za sve one koji se planiraju prijaviti na malonogometni turnir Magma Pan kup obavještavamo da ovaj četvrtak službeno završavaju prijave za sudjelovanje na 38. izdanju Zimskog prvenstva Varaždina u malom nogometu. Međutim, moguće je da kraj prijava bude i ranije.

Ovogodišnji Magma Pan kup Varaždin igrat će se od subote, 16. prosinca do 6. siječnja u varaždinskoj školsko-sportskoj dvorani u Graberju, a ždrijeb skupina prvoga kruga održat će se u četvrtak u 18 sati u Caffe baru Larry u Jalkovečkoj ulici u Varaždinu.

Prijave su još dva dana, a kotizacija za sudjelovanje je 800,00 kuna po ekipi. S obzirom da, prema raspoloživim terminima za igranje, broj sudionika ne može prelaziti brojku 40, ostalo je još svega osam slobodnih mjesta i to točno po četiri u svakoj konkurenciji, seniorskoj i veteranskoj, stoga požurite.

 Uz oba prošlogodišnja finalista (Centar Škudar, Artmetali Junajted), ove godine dolazi i pobjednik od prije četiri godine MNK Črešnjevo te krapinski ASO Ponos, a imidž zagorskog malog nogometa braniti će i Prijatelji Roberta Murića iz Bednje, Merkaš Graditeljstvo iz Donje Šemnice, ali i ekipa sa službenim „sjedištem“ u domicilnoj županiji Hudek Trgotrans iz Biljevca.

Međimurje je zasad zastupljeno preko ekipe MNK Belica BAT, ali se očekuje dolazak još pokojeg predstavnika, prije svega sjajnih sastava Svježa jaja Vuk i MIP Weyland dok iz Koprivnice i ove godine dolazi sjajna Jelena Trade, a svoje nogometne vještine sigurno će pokazati i trnovečki Auto Florijanić, ŠD Remetinec dok iz „dežele“ stiže lendavska Optika Kiraly. 

Glavni veteranski favoriti za naslov i ove će zime biti branitelj naslova Hudek Trgotrans, koprivnički OPG Radiček Petgrad Nikotrade, ali i veliki povratnik Eurotransporti Kostanjevec. U krug kandidata za najviši plasman svakako ulaze i Lepoglava te „double Bilikum“.

Prijaviti se možete na:

Nenad Kovačić (Spona, tehnički organizator turnira)

091 2566 186 (+385 91 2566 186)

091 4501 729 (+385 91 4501 729)

[email protected]

 

 

 

Komentari