Pred domaćom publikom varaždinski plesni parovi stigli do sedam odličja

Piše: IT/eVaraždin

Objavljeno: 07.12.2015. 20:15

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:08

Foto: SPK Varaždin

U organizaciji Sportskog plesnog kluba Varaždin i Hrvatskog sportskog plesnog saveza održan je Međunarodni plesni turnir Croatia Open Varaždin 2015., a varaždinski parovi osvojili su sedam odličja.

Na natjecanju je nastupilo 160 plesača iz Mađarske, Slovenije, Bosne i Hercegovine i Hrvatske. Za varaždinski Sportski plesni klub Varaždin nastupila su 4 plesna para, a rezultati koje su ostvarili bili su razmjerni renomeu najtrofejnijeg plesnog kluba u državi – osvojena su 4 prva mjesta i 3 druga mjesta.

Najveći uspjeh na turniru postigli su Anja Liber i Robin Kereša u kategoriji mladeži (14 i 15 godina starosti) gdje su i u standardnim i u latinoameričkim plesovima deklasirali konkurenciju i uvjerljivo stigli do naslova pobjednika natjecanja.

Nadalje, u standardnim plesovima prvo mjesto i pobjednički pehar Croatia Open osvojili su Tihana Vusić i Jurica Kavran u kategoriji starija mladež (16-18 godina starosti), dok su drugi bili Milana Chekanova i Tin Sanjković isto tako u kategoriji starija mladež kao i Valentina i Marinko Patafta u kategoriji veterana (45 godina starosti i više).

Na natjecanju u latinoameričkim plesovima naslovom pobjednika natjecanja i pobjedničkim peharom "Croatia Open" okitili su se Milana Chekanova i Tin Sanjković, a njihovi klupski kolege Tihana Vusić i Jurica Kavran bili su drugi, oba para u kategoriji starije mladeži.

No, ovogodišnjim natjecanjima to nije kraj jer elitne parove Sportskog plesnog kluba Varaždin već idućeg vikenda očekuje nastup na Maribor Openu, jednom od najvećih plesnih natjecanja u ovom dijelu Europe.

Komentari