GRK VARAŽDIN 1930

Predsjednik GRK Varaždin 1930 Goran Hlevnjak: "Ova izuzetno mlada ekipa puna je potencijala"

Objavljeno: 21.08.2022. 09:19

Zadnja izmjena: 21.08.2022. 09:26

Momčad GRK Varaždin 1930 u punom je tijeku priprema, održana je i Izborna Skupština na kojoj je potvrđeno novo – staro vodstvo kluba pojačano s novim članovima. Tako se i ciljevi nisu bitno mijenjali, ali plan za napredak postoji.

Predsjednik GRK Varaždin 1930, Goran Hlevnjak predstavio je plan i ciljeve za narednu sezonu varaždinskog rukometnog premijer ligaša.

- Cilj je kao i svake godine do sada što bolji plasman u Paket24 Premijer ligi. Imamo dosta pomlađenu momčad koja je praktički složena od isključivo domaćih igrača. Međutim, ova izuzetno mlada ekipa puna je potencijala. Zato imamo izvrsnog trenera koji će ih voditi. Smatramo da ćemo ukupno ove godine biti  bolji u plasmanu nego prošle sezone u Paket24 premijer ligi. To je glavni i osnovni cilj, uz razvoj ovih mladih domaćih igrača. Inzistirat ćemo na što boljem i kvalitetnijem radu s mlađim uzrasnim kategorijama. Pokušati još bolje posložiti cijeli klub, jer uvjete za treniranje i rad s mladima imamo vrhunske, naglasio je Hlevnjak.

Seniorski sastav GRK Varaždin 1930 počeo je s pripremnim utakmicama s nešto „lakšim“ protivnicima, kako bi postepeno stigao u formu za početak Paker24 Premijer lige, koja starta 10. i 11. rujna. U 1. kolu Varaždinci će biti domaćini i ugostiti će ekipu RK Rudar. 

Komentari