Europsko prvenstvo u atletici

Predsjednik Hrvatskog atletskog saveza uoči prvenstva u Varaždinu " Očekujem jednu dobru atmosferu i dobre rezultate"

Objavljeno: 08.08.2019. 12:53

Zadnja izmjena: 08.08.2019. 13:01

Dožupan Tomislav Paljak danas je u Županijskoj palači uoči Ekipnog prvenstva Europe u atletici – 2. Liga primio Ivana Veštića, predsjednika Hrvatskog atletskog saveza i Ivana Domislovića, dopredsjednika Hrvatskog atletskog saveza.

Službeni trening održat će se sutra, a natjecanje će se održati u subotu i nedjelju.

Predsjednik Hrvatskog atletskog saveza Ivan Veštić pohvalio je Varaždin i samu organizaciju koja je dosada nesmetano tekla, bez ikakvi nepredvidljivih događaja.

- Dobili smo vrhunski događaj i mislim da će biti na ponos na ono što sport nosi, pogotovo atletika kao kraljica. Drago nam je da smo u Varaždinu i građani će imati mogućnost vidjeti vrhunsku atletiku i naše atletičari koji su zbilja dobri. Očekujem jednu dobru atmosferu i dobre rezultate - rekao je predsjednik Veštić, dodajući kako je osim obnovljenog stadiona, jedan veliki plus i sam smještaj natjecatelja.

- Za organizirati jedno ovakvo natjecanje morate imati jedan određeni standard tu je jednako tako vrlo važan i smještaj. Osim dvije reprezentacije koje su smještene u Ludbregu i Čakovcu, sve ostale reprezentacije su smještene na nekoliko stotina metara od samog stadiona. Ne znam da li sam još negdje nešto takvo vidio - pohvalio je predsjednik.

Dožupan Paljak iskoristio je priliku te pozvao sve građane i građanke da dođu i podržu naše reprezentativce.

- Ovo je zbilja veliki događaj za Varaždin i građani će imati priliku da uživo vide kako to izgleda na jednom pravom, obnovljenom atletskom stadionu i imati će priliku vidjeti naše najistaknutije atletičare i atletičarke - rekao je dožupan.

Službeni trening natjecatelja održati će se sutra, dok će se natjecanja održati u subotu i nedjelju.

Ulaz je besplatan tako da dođite i podržite naše reprezentativce.

Komentari