ŽRK KOKA

Predstavljamo pojačanja u ŽRK Koka

Objavljeno: 31.07.2022. 19:44

Zadnja izmjena: 31.07.2022. 19:44

ŽRK Koka u novu sezonu ulazi pomlađenog i promijenjenog sastava. Nakon odlaska dijela starijih igračica i standardnih u prvoj postavi, ove sezone gledat ćemo novu, drugačiju Koku. 

Za sada je pet novih igračica koje su pojačale konkurenciju u sastavu, a predstavit ćemo tri koje su prisustvovale okupljanju i prvom treningu.

  • Ines Pifar rođena je u Slavonskom Brodu, a igra na poziciji lijevog vanjskog i u ŽRK Koka stigla je iz ŽRK Bjelovar .

- Ugodno sam iznenađena i sviđa mi se u ŽRK Koka i Varaždinu. Za mene je ŽRK Koka trenutno bila najbolja opcija. Zvali su me još u lipnju, a sada sam se evo odlučila. Ekipa mi se čini mlada, ima nas dosta mladih ali mislim da bi to moglo biti dobro. Mislim da smo sve željne igre i da sve jedva čekamo da sezona počne.

  • Ira Resman dolazi iz Čakovca, a igra na poziciji pivota. Cijelu dosadašnju rukometnu karijeru provela je u ŽRK Zrinski.

- Stigao je poziv iz Koke i odlučila sam prihvatiti ovaj izazov. S obzirom da smo si blizu, sve se već dobro poznamo i zapravo ovdje imam prijatelje, tako sam upoznata sa svima i svime u klubu. Puno smo igrali i međusobno, što prijateljskim, što ligaških susreta, tako da se svi znamo. Imamo kvalitetnu ekipu i ako se sve posloži mislim da možemo odigrati dobru sezonu.

  • Petra Lovrenečević igra na poziciji golmana, a počela je igrati u Sesvetama da bi u ŽRK Koku došla iz ŽRK Trešnjevka.

- Ove sezone sam se odlučila doći u Varaždin. U mom bivšem klubu je trenutno situacija bitno različita nego na početku prošle sezone, pa kada sam dobila poziv iz Koke odmah sam prihvatila. Ekipa mi se čini super i mislim da ćemo ostvariti ove godine jako dobar rezultat. Trebat će vremena da se uhodamo ali ako će biti zajedništva neće biti problema.

Pred rukometašicama ŽRK Koka nalazi se pripremni period koji je trener Zoran Jeftić isplanirao tak oda će se raditi u dvorani u Areni Varaždin, na SC Sloboda, u fitness centar, zatim team bulding planinarenje na Ivančicu, te bazen i sauna.

Komentari