Prof. Vladimir Canjuga: „Ponosan sam što sam Ivančan“

Objavljeno: 01.09.2012. 11:59

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 09:16

Foto: E-ivanec.com

Izuzetna nam je čast ukazati Vam zahvalnost na postignutom rezultatu na Olimpijskim igrama u Londonu“, tim se riječima u ime gradskog poglavarstva, ali i svih građana gradonačelnik Grada Ivanca, Milorad Batinić obratio prof. Vladimiru Canjugi, izborniku hrvatske ženske rukometne reprezentacije na prijemu koji je u petak održan u njegovu čast, javlja E-ivanec.com.

Prisutnima se obratio i prof. Canjuga posebno istaknuvši kako je ponosan što je Ivančanin.

- Mogu reći budućim osobama, trenerima, mladim sportašima da bez obzira što je u pitanju mala sredina može se probiti,  rad, rad, znanje, poštenje, korektan odnos prema curama i dečkima koji su u tom procesu mora na kraju donijeti rezultat – istaknuo je Canjuga.

 - Nisam ni sanjao da ću biti na OI. Moram biti realan, nikad nisam razmišljao da ću biti izbornik ženske rukometne reprezentacije. To je ispalo spontano prije dvije godine, ali očito dobro za mene osobno i za ženski rukomet jer cure nikad nisu bile na OI – veli izbornik hrvatske ženske rukometne reprezentacije.

Prijemom kod gradonačelnika profesoru Canjugi upućene su čestitke i riječi zahvale što je nastupom na Olimpijskim igrama u Londonu ime Ivanca, ali i Varaždinske županije i cijele Hrvatske, na najljepši način pronio na globalnoj razini.

Komentari