Sportski ples

Šest zlatnih medalja za varaždinske plesne parove na jakom turniru u Zagrebu

Objavljeno: 23.05.2016. 16:13

Zadnja izmjena: 23.05.2016. 16:19

Foto: SPK Varaždin

U Zagrebu je održan Zagreb Dance Grand Prix 2016, najbrojniji bodovni turnir Hrvatskog sportskog plesnog saveza u zadnje vrijeme, a varaždinski plesni parovi osvojili su šest zlatnih medalja.

Na turniru je među 150 parova, u  kategoriji starija mladež najvišeg kvalitativnog razreda B, nastupio sportsko- plesni par Tihana Vusić i Jurica Kavran. Oni su najbolji u obje discipline, standardnim i latinoameričkim plesovima te osvojili oba naslova.

U istoj starosnoj kategoriji, u kvalitativnom razredu C, nastupili su Anja Liber i Robin Kereša, također su odlično otplesali i osvojili su zlatne medalje u obje discipline.

U kategoriji odrasli, u kvalitativnom razredu B, nastupili su Anja Topolovec i Vedran Sraga te su bili uvjerljivo najbolji u standardnim plesovima i osvojili zlatnu medalju i pehar organizatora, dok su u  latinoameričkim plesovima bili drugi.

Sportsko-plesni par Valentina Patafta i Marinko Patafta nastupili su u kategoriji veterani II te ostvarili srebrnu medalju u standardnim plesovima i zlatnu medalju u latinoameričkim plesovima.

Debitanti

Po prvi put na jednom turniru u sportskom plesu nastupili su Lucija Čalopek i Marko Bošnjaković u starosnom razredu osnovci (10 i 11 g. starosti) te osvojili drugo mjesto u standardu i šesto mjesto u latinoameričkim plesovima.

Također, svoje prvo natjecanje imali su i Sara Vugrek i Mislav Putarek u starosnom razredu mlađa mladež (12 i 13 g. starosti) te osvojili treće mjesto u latinoameričkim i četvrto mjesto u standardu.
 

Komentari