STK Ljubešćica: Ivona Štriga dvostruka pobjednica turnira na Pagu

Objavljeno: 25.08.2014. 16:18

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: STK Ljubešćica

Izvor: Turnir u Pagu, Ivona (prva djevojka s desna)

Na otvaranju stolnoteniske sezone na Pagu na kojem je nastupalo preko 150 igrača iz Hrvatske i Slovenije, stolnotenisači Ljubešćice nastupali sa dva natjecatelja, svaki u dvije kategorije.

Ivona Štriga dvostruka je pobjednica. U kategoriji najmlađih kadetkinja u finalu je pobjedila prvoplasiranu s hrvatske rangliste Hanu Arapović iz Mladosti Zagreb, dok je u starijoj kategoriji, kao 7. nositeljica iznenadila konkurenciju, te je nakon pobjede u četvrtfinalu protiv 1. nositeljice Nike Sušac iz Mladosti, u finalu je pobjedila Tenu Kovaček iz Varaždina.

Uz nju nastupao je i Leon Šantek koji je u kategoriji mlađih kadeta osvojio treće mjesto nakon poraza u polufinalu od pobjednika turnira Lovre Zovka iz Zagreba.

Iako je klub u novoj sezoni ostao bez najbolje igračice Leone Šantek koja je otišla u Aquastil iz Duge Rese, nova sezona je počela sjajno, te se očekuju i nadalje odlični rezultati pod vodstvom trenera kadetske reprezentacije Hrvatske Luke Rozmarića.

Slijedi idućeg vikenda turnir najvećeg državnog ranga u Opatiji na kojem će nastupati svi najbolji igrači u mlađim kategorijama u Hrvatskoj među kojima će biti i nekoliko članova STK "Ljubešćica".

Komentari