Prijem za osvajače medalja

Studenti FOI-ja na svečanom prijemu kod predsjednika Milanovića

Objavljeno: 22.11.2023. 17:32

Zadnja izmjena: 23.11.2023. 09:20

Troje studenata s Fakulteta organizacije i informatike (FOI), Sara Sušac, Karla Franović i Petar Znika, kao osvajači medalja na Europskom sveučilišnom prvenstvu, bili su na svečanom prijemu kod predsjednika RH Zorana Milanovića na Pantovčaku u Zagrebu. 

U na jučerašnjem prijemu za sve hrvatske studente osvajače medalja na europskim prvenstvima ili svjetskim igrama, u njihovoj pratnji bio je dr. sc. Damir Vučić, mentor FOI-jevih studenata na svim sportskim natjecanjima, izvijestili su danas iz FOI-ja. 

Studenti FOI-ja nastupali su za reprezentaciju Sveučilišta u Zagrebu na Europskom sveučilišnom prvenstvu koje se održalo u srpnju ove godine. Sara i Karla osvojile su srebro u stolnom tenisu, dok je Petar s muškom stolnoteniskom ekipom osvojio broncu. Sveučilište u Zagrebu, pak, obranilo je titulu prvaka Europe u sveučilišnom sportu, što do sada nije uspjelo niti jednom europskom sveučilištu, navode iz FOI-ja.

- Ovo što vi radite je lijepo, afirmativno za Hrvatsku, za hrvatsko sveučilište u cjelini i ja vas u tome podržavam - poručio je tom prigodom predsjednik Milanović.

Komentari