Sudec odustao od klupe NK Varaždina, novi trener muku će mučiti s igračkim kadrom

Objavljeno: 07.01.2016. 14:05

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:08

Foto: Arhiva

Iako su iz varaždinskog trećeligaša najavljivali kako će u petak Slobodan Sudec biti imenovan novim trenerom, sam Sudec na kraju se ipak predomislio.

Nogometni klub Varaždin prvi dio sezone završio je na 14. mjestu 3.HNL Istok što je i realan rezultat s obzirom na vrlo limitirani igrački kadar koji je na raspolaganju imao trener Rade Herceg.

Na kraju prvog dijela sezone ostavku je dao Rade Herceg te je tada isticao da ne želi sudjelovati u zakulisnim igrama u klubu. Mjesec dana kasnije na klupu Nogometnog kluba Varaždin trebao je sjesti Slobodan Sudec.

Sve je već bilo dogovoreno, no Sudec je na kraju odustao od angažmana.

- Bio sam zainteresiran za mjesto trenera NK Varaždina, no s obzirom na stanje u klubu, igrački kadar, odlučio sam se da se neću prihvatiti tog posla - rekao nam je Slobodan Sudec koji se nije želio "namakati".

- Imam privatnih obveza i nisam se želio dovesti u situaciju da mi to bude veliki uteg za vratom, a i lošiji rezultati učinili bi me nervoznim - dodao je popularni Suki koji je dosad trenirao Ajax Komarnicu, Podravinu, selničku Plitvicu i Mladost iz Preloga.

Varaždin tako mora brzo reagirati s obzirom na to da im pripreme za drugi dio sezone počinju 15. siječnja, a kako doznajemo neki igrači su najavili odlazak. Sambolec će tako put Međimurja, Čeko je dogovorio s Podravinom, Ivanović će najvjerojatnije preseliti u redove Koprivnice, dok Holi traži angažman u austrijskim niželigašima.

Sve to neće ići na ruku novom treneru kojeg u drugom dijelu sezone čeka prava kalvarija s varaždinskim trećeligašem.

Komentari