Nogometna nedjelja

Susjedski sraz Dubravke i Obreša u Turčinu, županijski derbi Zelengaja i Jalžabeta u Donjem Kućanu

Objavljeno: 10.04.2016. 10:11

Zadnja izmjena: 10.04.2016. 19:11

Foto: Arhiva

I dok će neki danas odmarati, nogometaše amatere iz Varaždinske županije danas očekuju ligaška uzbuđenja. Igraju se susreti u Međužupanijskoj, Prvoj županijskoj i Drugoj županijskoj ligi Zapad. 

U Međužupanijskoj ligi od 16 sati danas je na rasporedu pet utakmica. Županijski derbi igra se u Donjem Kućanu gdje posljednjeplasiranom Zelengaju u goste dolazi trećeplasirani Jalžabet. 

Bit će to vrlo zanimljiv susret u kojem će domaći nogometaši tražiti iznenađenje. Od županijskih predstavnika u nedjelju igra i Varteks koji odlazi u goste Pušćinama, Plitvica ugošćuju Graničar iz Kotoribe, a Novi Marof Međimurec.

U Prvoj županijskoj ligi u isto vrijeme igra se šest utakmica. Vodeći Nedeljanec ne bi trebao imati previše problema protiv Rudara 47, kao ni trećeplasirani Polet iz Cestice koji gostuje kod Orača u Petrijancu. 

Najzanimljivija utakmica 17. kola igra se u Turčinu gdje se u susjedskom derbiju sastaju šestoplasirana Dubravka i Obreš koji drži četvrto mjesto lige. U preostalim utakmicama Mladost u Šemovcu dočekuje Čevo, margečanska Mladost Plitvicu iz Selnika, dok se u Sv. Đurđu igra utakmica domaće Drave i Ivančice. 

U 2.ŽNL Zapad vodeće Srakare čeka gostovanje kod Vindije u Donjoj Voć, drugoplasirani Dinamo u Babincu ugošćuje Omladinac, trećeplasirana Lepoglava odlazi na noge Majerju, a susjedski derbi igraju Vinica i Nova Ves. 

Komentari