Tena Kovaček stigla do trećeg mjesta na TOP 12 turniru kod mlađih kadetkinja

Piše: IT/eVaraždin

Objavljeno: 20.12.2015. 17:33

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:08

Foto: STK Varaždin

Mlada članica STK Varaždin Tena Kovaček ostvarila je sjajan rezultat na TOP 12 turniru mlađih kadetkinja, osvojivši treće mjesto. 

Kovaček je do tog rezultata stigla nakon devet pobjeda i dva poraza, dok je njezina klupska kolegica Jelena Mišak ostvarila jednu pobjedu protiv Brune Borovec iz STK Starr i zauzela je 12.mjesto u ukupnom poretku.

Kod juniorki Mihaela Brodar je ostvarila solidan rezultat plasiravši se na peto mjesto s ukupnim omjerom šest pobjeda i pet poraza.

Proteklog vikenda Petra Petek osvojila je seniorski TOP 8 i time se plasirala na Svjetsko prvenstvo u Maleziji iduće godine. Jelena Vukelić bila je četvrta na TOP-u 12 za klinceze, a Fran Wagner peti za klince. Tako su igračice i igrači Stolnoteniskog kluba Varaždin zaključili uspješnu polusezonu i sada slijedi kratak odmor od treninga.

Istaknimo da je Tena Kovaček pozvana u reprezentativni kadetski kamp u Zagrebu od 4. do 10. siječnja, dok će Petra Petek i Sasa Suhodolčan, kao pomoćnik seniorske ženske reprezentacije, biti na pripremama reprezentacije od 3 do 10. siječnja iduće godine u Opatiji.

Komentari