KOMENTAR UTAKMICE

Trener GRK Varaždin 1930 Matej Mišković nakon poraza u Velikoj Gorici

HRS

Objavljeno: 08.03.2022. 09:47

Zadnja izmjena: 08.03.2022. 10:47

GRK Varaždin 1930, nakon poraza u 3. kolu Lige za prvaka, Paket24 Premijer lige, sutra igra odgođeni susret 2. kola protiv momčadi Sesveta u Varaždinu.

Promjena u GRK Varaždin 1930 odnosila se na novog trenera. Naime, utakmicu u Velikoj Gorici vodio je novi trener Matej Mišković nakon samo jednog treninga s momčadi. 
- Moj trenerski debi na klupi Varaždina 1930 nakon jednog odrađenog treninga. Moram prvo čestitati Gorici na odlično odigranoj utakmici, u konačnici svladali su nas. Ali isto tako čestitati svojim dečkima na prikazanom i pred nama predstoji samo rad, rad i rad i da rastemo iz utakmice u utakmicu, izjavio je Mišković nakon utakmice s momčadi Gorice.

Varaždinski mladi vratar Tin Herceg ovako je objasnio moguće uzroke poraza od momčadi Gorice.
- Znali smo da nas čeka teška utakmica u gostima. Pokazali smo sve što smo znali sve što smo radili, prije ove utakmice smo ostali bez par igrača zbog ozljeda. Tek se upoznajemo s novim trenerom i idemo dalje, dodao je Herceg.

Odgođeni susret 2. kola između Varaždina 1930 i momčadi Sesveta igra se sutra, u srijedu 9. ožujka s početkom u 18.30 sati u GSD Varaždin. Treba podsjetiti da je momčad Sesveta u prošlom kolu pobijedila Nexe, te će varaždinskim rukometašima trebati i pomoć s tribina kako bi se što kvalitetnije suprotsavili gostujućoj momčadi.  

Komentari