GRK VARAŽDIN 1930

Trener Mišković: GRK Varaždin 1930 uvijek je imao jasne ciljeve

Objavljeno: 30.08.2022. 18:39

Zadnja izmjena: 04.09.2022. 18:01

Momčad GRK Varaždin 1930 u završnom je dijelu priprema za novu sezonu u Paket24 Premijer ligi. Varaždinski rukometaši ovu će sezonu skoro u potpunosti igrati na „domaći pogon“, jer je velika većina igrača sportski ponikla u Varaždinu.

Trener Matej Mišković zadovoljan je tijekom priprema, koje idu prema planu uz manje poteškoće koje su uvijek prisutne dok se momčad intenzivno priprema.  

- Pripreme idu svojim tijekom kako smo planirali. Imamo nekih sitnih povredica ali to je uobičajeno. Dečki su manje-više svi super, rade „punom parom“, svi smo unutra. Pred nama je još pripremni turnir u Rugvici, na kojem će nastupiti Poreč, mi i Rugvica, najavio je Mišković.

Što se igračkog kadra tiče, ima nekih promjena, ali su skoro sve pozicije višestruko pokrivene tako da ne bi trebalo biti većih problema. Zbog odlazaka nekih standardnih igrača moguće je da će biti potrebno više uigravanja.

"Domaći pogon"  

- Kostur ekipe se zadržao. Iz kluba su otišli u inozemstvo Vujović i šagi, te Vincek. Mi smo u međuvremenu radili na pojačanjima. Vratili su nam se stari naši igrači Novak, Grubišić, Mišković, a na mjesto pivota došao je Kociper, koji je ponikao u RK Varaždin i igrao je zatim u RK Dugo Selo, objasnio je Mišković.

Na Skupštini kluba, pa i u izjavi predsjednik NK Varaždin 1930 Gorana Hlevnjaka ciljevi su vrlo jasno definirani – Liga prvaka i Final Four kupa, te uigravanje i uvođenje mladih varaždinskih rukometaša u vrhunski seniorski rukomet.

- GRK Varaždin je uvijek imao jasne ciljeve da nastupa u Ligi za prvaka i da težimo Final Fouru Kupa. Trenerima je teško prognozirati rezultate i obećavati ali sigurno da ćemo dati sve da to pokušamo ostvariti i ispuniti, dodao je Mišković.

Paket24 Premijer lige starta 10. i 11. rujna, a u 1. kolu Varaždinci će biti domaćini momčadi RK Rudar.

Komentari