3. HNL SJEVER

U 3. HNL Sjever natjecat će se samo 11 klubova

Objavljeno: 14.08.2021. 19:22

Zadnja izmjena: 14.08.2021. 19:26

U 3. HNL Sjever u sezoni 2021/22, koja počinje za tjedan dana bit će samo 11 klubova, jedan manje nego je bilo planirano.

Potvrđeno je da je NK Papuk Orahovica isključen iz natjecanja u 3. HNL Sjever. Konkretan razlog je taj što nemaju dovoljno djece u mlađim kategorijama, a tome je doprinijelo i to da se od kluba odvojila Škola nogometa. Osim toga, odlukom Grada Orahovice ostali su i bez igrališta pa ne mogu koristiti teren i svlačionice. Tako da ne zadovoljavaju dva kriterija za natjecanje, najmanje 70-toro djece u mlađim uzrasnim kategorijama, te teren na kojem mogu igrati utakmice.

- Nažalost, iz sličnog razloga je Tehničar iz Cvetkovca već ranije odustao od natjecanja, tako da nije bilo načina da Pauk ostane, rekao je Ivan Novak, tajnik HNS Sjedišta Sjever. - U natjecanju ostaje 11 klubova, a onaj koji je trebao igrati protiv Papuka to će kolo biti slobodan, dodao je Novak.

Podsjetimo, da 3. HNL Sjever počinje s 1. kolom sljedećeg vikenda te da Varteks u Varaždinu dočekuje Mladost iz Ždralova, a Podravina u Ludbregu dočekuje Polet iz Svetog Martina na Muri.

Komentari