U Očuri održan malonogometni turnir „Vlado Škalac“

Objavljeno: 02.07.2012. 18:51

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 09:16

Foto: Lepoglava.net

U nedjelju 1. srpnja održan je 3. memorijalni turniru u malom nogometu „Vlado Škalac“. Nastupilo je ukupno devet ekipa koje su bile podijeljene u tri skupine, a prvo mjesto uvjerljivo je odnijela momčad KIMN & RHZK.

Iz prve skupine u sljedeći krug prošli su MNK Žarovnica i Veterani Golubovec dok je natjecanje napustio Vil-Vul. U drugoj skupini s dva puta po 7:0 prvo mjesto je osvojio KIMN & RHZK, piše Lepoglava.net.

Uz njih je natjecanje nastavila ekipa Spužve dok je ekipa Legende ispala. U posljednjoj skupini prvo mjesto zauzeo je Pusti duh, Caffe bar Niagara zauzeo je drugo mjesto dok su Očura Boysi bili treći.

U drugom krugu MNK Žarovnica je s 3:2 bila bolja od CB Niagara, Spužve su minimalno s 1:0 slavile protiv Pustog duha dok je KIMN & RHZK s 5:1 bio uvjerljiv protiv Veterana Golubovec.

Nakon toga ostale su tri momčadi koje su tvorile finalnu skupinu. Najprije su Spužve s 5:1 bile bolje od MNK Žarovnice da bi nakon toga KIMN & RHZK zaključio turnir s još dvije uvjerljive pobjede. Najprije su sa 7:2 svladali MNK Žarovnicu, a nakon toga s 4:1 Spužve.

Najbolji strijelac bio je Kristijan Buzina, a najbolji vratar Matija Žuliček, oba iz KIMN & RHZK.

Komentari