SuperSport HNL

Varaždin će danas na Gradskom stadionu ugostiti Lokomotivu

Objavljeno: 21.10.2023. 09:47

Zadnja izmjena: 21.10.2023. 10:12

Foto: NK Varaždin

Danas će Gradski stadion u Varaždinu bit poprište uzbuđujuće utakmice između Varaždina i Lokomotive u sklopu dvanaestog kola SuperSport HNL-a. Utakmica poćinje u 16:00 sati, a ulaznice je moguće kupiti i danas od 10 do 15 sati. 

Trener Varaždina, Mario Kovačević, izrazio je optimizam pred ovaj susret i istaknuo da je iskoristio reprezentativnu stanku između utakmica kako bi ekipu dobro pripremio. U tom periodu odigrali su 10. Memorijalni turnir Blage Zadre u Vukovaru, koji su i osvojili svladavši u finalu Vukovar 1991 nakon boljeg izvođenja penala. Također, naglasio je da su utakmice s Lokomotivom uvijek zanimljive, a posebno je istaknuo posljednju koja je završila neodlučeno 3:3.

- Lokomotiva uvijek igra nogomet, ove godine su se pojačali, spoj su mladosti i iskutva i imaju balansiranu momčad. Međutim, gledamo sebe i siguran sam da ćemo dati sve od sebe pred našom publikom i tražiti pobjedu - rekao je Kovačević i naglasio da zbog ozljeda i žutih kartona neće moći računati na nekoliko igrača. 

- Stanje nije idealno, imamo problema s napadačima. Vukušića neće biti dulje vrijeme, Brodića neću moći koristiti najmanje mjesec dana, dok je Šego ovaj tjedan počeo s treninzima, a znamo da ga nije bilo mjesec dana i vidjet ćemo koliko ću moći računati na njega. Zbog žutih kartona izostat će Jelenić, ali na stoperskim pozicijama imamo rješenja. Ba je počeo trenirati tako da je i on u kadru - istaknuo je trener Varaždina.

Varaždin se trenutno nalazi na šestom mjestu SuperSport HNL ljestivce sa tri pobjede, pet neriješenih i dva poraza. Pobjedom protiv Lokomotive, Varaždin bi zasjeo na četvrtom mjestu sa 17 bodova, dva manje od trećeplasiranog Dinama. 

Komentari