GRK VARAŽDIN 1930

Varaždinci nemaju što izgubiti u Kutiji šibica

HRS

Objavljeno: 19.02.2022. 11:25

Zadnja izmjena: 19.02.2022. 11:30

Prvo kolo Paket24 Premijer lige – Lige za prvaka igra se u dva dana, a Varaždinci gostuju večeras kod najtežeg protivnika PPD Zagreb.

Zagrepčani su prije 40-tak sati imali težak okršaja u EHF Ligi prvaka što je možda i prilika za Varaždin 1930. Večeras od 17,30 sati u legendarnoj zagrebačkoj Kutiji šibica PPD Zagreb dočekuje GRK Varaždin 1930, a trener Zagrepčana Ivica Obrvan ovako najavljuje susret.
- Očekuje nas nastavak za borbu za prvaka države gdje nam dolazi jako dobar Varaždin. Na tragu dobre igre protiv Szegeda dat ćemo priliku dečkima koji su imali manju minutažu i odmorit ćemo nekolicinu igrača koji su iznijeli teret te utakmice. Očekujem kvalitetan pristup i našu sigurnu pobjedu kako bi zadržali ovu dobru atmosferu u kojoj se trenutno  nalazimo pred put u Skopje, najavio je Obrvan.

Trener Varaždina 1930 Emerson Žnidarić nakon poraza od Moslavine u poslejdnjem kolu prvog dijela natjecanja i pomalo iznenađujućeg ispadanja u Kupu od Osijeka, realno niti večars ne očekuje pobjedu. 

- I večerašnjautakmica će nam biti svojevrsna provjera, ono što nas zapravo očekuje je utakmica protiv Sesveta doma 26. veljače. Tada moramo ponoviti dobru igru i na svom terenu pobijediti Sesvete i uzeti prva dva boda u Ligi za prvaka. Tome ćemo težiti i za to trenirati, da budemo tada u top formi za tu utakmicu, rekao je Žnidarić.

Od ostalih parova Nexe će na gostovanje u Goricu, ali najuzbudljiviji susret trebao biti onaj između Poreča i Sesveta. Ove sezone bili su u različitim skupinama Paket24 Premijer lige u osnovnom dijelu natjecanja, tako da nisu međusobno igrali. pa bi to mogao biti napeti susreti, s mnogo preokreta i uzbuđenja.   

 

Komentari