ŽRK KOKA

Varaždinke izborile remi u vrlo izjednačenoj utakmici s ekipom Osijeka

Objavljeno: 13.03.2021. 20:26

Zadnja izmjena: 13.03.2021. 20:26

Varaždinske rukometašice Koke odigrale su večeras u Areni Varaždin neriješeno, 23:23 (15:13) s ekipom Osijeka u susretu 19. kola 1. HRL za žene.

Bio je to očekivano težak susret dviju ekipa koje se dobro poznaju. Završnica prvog poluvremena pripala je domaćim rukometašicama i na odmor se otišlo s rezultatom 15:13. Međutim, početkom drugog dijela Osječanke izjednačuju i tako se do kraja susreta igralo se gol za gol. Krajnji rezultat 23:23 tako je i najrealniji.

Trener ŽRK Koka Vladimir Canjuga najavljivao je upravo ovako utakmicu. Za nemogućnost svoje ekipe da ponovi rezultate iz prijašnjih sezona vidi i u novonastalim uvjetima treninga.

- Definitivno pokazujemo da smo daleko od ekipe kakva smo bili u zadnjih pet godina što zbog neiskustva, što zbog velikog broja povreda. Daleko smo od onog stabilnog, ustaljenog rada kojeg smo imali. Od jutarnjeg treninga, pucački trening, teretana ujutro, pet treninga navečer, to ove sezone nemamo i uz sve to što sam nabrojao, odlazak tri, četiri igračice zbog povreda, nama je svaka utakmica doma veliko iskušenje i veliki izazov. Tim više ako znamo da smo doma izgubili bodove i od Dalmatinke, Splita i Sinja te poraz od Umaga, dodao je Canjuga.

Sljedeći vikenda, u sklopu 20. kola 1. HRL za žene Varaždinke idu na gostovanje kod ekipe Split 2010. Koka se trenutno nalazi na 6. mjestu prvenstvene ljestvice.

Komentari