Varaždinski kajakaši osvojili 12 odličja na 19. Memorijalu Siniša Razlog

Piše: IT/eVaraždin

Objavljeno: 05.05.2015. 11:48

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:18

Foto: KKK Varteks

Članovi varaždinskog Kajak kanu kluba Varteks organizirali su 19. Memorijal Siniša Razlog u kajak kanu spustu te osvojili 12 odličja.

Natjecanje se održalo na stazi dužine 3,5 kilometra trasiranoj po kanalu HE Varaždin, a nastupilo je 77 posada iz Slovenije, Bosne i Hercegovine i Hrvatske.

Od članova Varteksa u kategoriji kajaka jednosjeda kod mlađih kadeta Roko Bengeri zauzeo je prvo mjesto, na treće mjesto se plasirao Nikola Mavrić, dok je kod kadetkinja pobjeda pripala Katji Bengeri. Kadetkinja Maja Štimac osvojila je pak drugo mjesto ispred Helena Strnišćak, dok je Luka Grobotek osvojio je treće mjesto kod kadeta.

Prvo mjesto u konkurenciji juniora osvojio je Damian Kukec, senior Aleksandar Brkušanin bio je srebrni ispred Dušana Brkušanina na trećem mjestu.

U konkurenciji kanua dvosjeda kod seniora pobijedila je posada Emil Milihram i Elvis Sanjković, Robert Rauš i Patrik Rauš plasirali su se na treće mjesto, a u konkurenciji mješovitih posada treće mjesto osvojili su Mia i Miljenko Fadiga.

Komentari