NK POLANR - NK VARTEKS 1:3 (1:1)

Varteksovci na gostovanju kod slovenskog trećeligaša u Polanama ostvarili pobjedu pred prvu službenu utakmicu

Objavljeno: 14.08.2018. 08:39

Zadnja izmjena: 14.08.2018. 08:42

Foto: NK Varteks

Nogometaši Varteksa odigrali su posljednju pripremnu utakmice pred službene nastupe u županijskom kupu i prvenstvu u MŽNL Čakovec - Varaždin. Kao posljednji test poslužila je ekipa slovenskog trećeligaša NK Polana, koja je proteklu sezonu završila natjecanje na trećem mjestu slovenske Treće lige istok. rezultat susreta bio je NK Polane - NK Varteks 1:3 (1:1).

Varteks je doveo u vodstvo Šoštarić nakon sjajnog solo prodora Novoselca koji je uposlio strijelca vodećeg pogotka. Nakon toga bilježimo nekoliko prilika Kuhara, Modrića i Šoštarića, no umjesto novog zgoditka gostiju, hladan tuš priredio je domaćin prekrasnim zgoditkom u zadnjim sekundama prvog djela.
U drugo poluvrijeme Varteks je krenuo hrabrije i odlučnije, pa tako preuzima inicijativu i niže svoje prilike. Najprije je Karić u nekoliko navrata odlično poslužio Kuhara u protunapadima, da bi odličnom asistencijom podsjetio na stare dane i omogućio Cecelji da se upiše u strijelce. Nakon toga, mladim bumbarima rastu krila, te kreću po novi pogodak kojeg uskoro zabija odlični Kuhar.

Varteks je nastupio s izuzetno mladom ekipom, pogotovo u drugom dijelu kad su na terenu bili talentirani juniori, a pobjeda je tim vrjednija jer su nedostajala tri standardna prvotimca (Domjan, Broz i Radić) zbog ozljeda.

Varteks je počeo utakmicu u sastavu: Trstenjak, Orehovec, Novoselec, Kukec, Jurić, Šoštarić, Vuković, Nježić, Modrić, Kuhar, Karić, a u drugom poluvremenu nastupili su Žganec, Cecelja, Benković, Malarić.



 

Komentari