NK VARAŽDIN

Večeras će u Rijeci veliku priliku imati mladi varaždinski igrači

Objavljeno: 27.08.2022. 09:06

Zadnja izmjena: 27.08.2022. 09:08

Večeras u utakmici 7. kola SuperSport HNL-a, između Rijeke i Varaždina veliku priliku imat će mladi igrači Varaždina, koji će zamijeniti ozlijeđene i kartonirane standardne igrače.

Trener Mario Kovačević rekao je kako su mladi igrači Varaždina spremni i jedva čekaju da pokažu što znaju. On ih je već testirao u prijateljskim utakmicama, pa zna što može od njih očekivati.

Varaždin večeras gostuje kod Rijeke koja u početnim kolima ove sezone nije ostvarila rezultate na koje nisu navikli riječki navijači, pa je već i došlo do određenih promjena u momčadi, a večerašnja utakmica možda je i odlučujuća za neke pozicije.

- U Rijeci se promijenila ekipa i njima možda treba malo vremena pa će opet biti dobri. Liga je izjednačena i svako može svakoga dobiti i sve su utakmice zanimljive. Ne želim ulaziti u probleme protivnika, mi imamo svoje probleme koje trebamo rješavati. Mi ćemo se pokušati nametnuti, prikazati dobar nogomet i da se samo ne branimo. Cijenimo i poštivamo Rijeku i uopće ne razmišljam da su oni u nekim problemima. Normalno je da u početku, dok promijeniš puno igrača, dođe malo do problema. Mi ćemo se potruditi da u ovoj utakmici dođemo do pozitivnog rezultata, dodao je Kovačević.  

Podsjetimo Stanić i Ba su još ozlijeđeni, Pellumbi i Elezi imaju žute kartone, a od Osijeka je na oporavku loma noge Postonjski. Tako da će sigurni priliku dobiti igrači koje do sada nismo vidjeli u poletnom sastavi i na njima je da se dokažu. Susret na Rujevici je prava prilika za to. Susret Rijeke i Varaždina igra se u danas, 27. kolovoza s početkom u 21,05 sati.

Komentari