ŽNS VARAŽDIN

Veterani prvi završili jesenski dio natjecanja - Evo tko su najbolji

Objavljeno: 28.10.2021. 18:04

Zadnja izmjena: 28.10.2021. 18:31

U sklopu ŽNS Varaždin organizirana su natjecanja veterana nogometaša u dvije lige: Liga veterana Istok i Liga veterana Zapad.

U Ligi veterana Istok natječe se 12 klubova i nakon 11 kola prvak je ŠNK Polet iz Tuhovca s maksimalnim učinkom, od svih 11 pobjeda, slijedi ŠNK Novi Marof s dva poraza, koliko je upisao i trećeplasirani NK Mladost iz Varaždina. 

Poredak nakon jesenskog dijela prvenstva izgleda ovako:

U Ligi veterana Zapad natječe se 11 klubova i nakon završenog jesenskog dijela natjecanja prvak je NK Hrašćica s devet pobjeda i jednim remijem, bod manje ima NK Plitvica iz Gojanca a trećeplasirani je ŠNK Rudar 47 sa sedam pobjeda, dva remija i jednim porazom. 

Poredak nakon jesenskog dijela natjecanja izgleda ovako:

Što se strijelaca tiče situacija je sljedeća:

  • U Ligi veterana Istok vodi Antonio Bahat iz ŠNK Polet Tuhovec s čak 28 golova, slijedi Vincek Dragutin iz NK Zelengaj s 13 postignutih golova. Treći po redu je Damir Vađunec iz NK Podravina s 11 golova  te Jasminko Erhat iz Mladosti (VŽ) i Ivan Horvat iz ŠNK Novi Marof s po 10 postignutih golova.
  • U Ligi veterana Zapad najviše golova postigao je Luka Canjuga iz NK Plitvica Gojanec njih 12, Davor Mavrić iz NK Beretinec postigao je 11 golova, Franjo Galeković iz NK Hrašćica postigao je 10 golova, te Tihomir Miko iz NK Hrašćica i Antonio Vrček iz NK Podravac Svibovec po devet golova.

Natejcanje veterana nogometaša nastavlja se u proljeće.

 

Komentari