Prva ŽNL

Vodeći Nedeljanec eurogolom Štefulja u posljednjoj minuti stigao do slavlja protiv Mladosti iz Šemovca

Objavljeno: 02.04.2016. 18:59

Zadnja izmjena: 02.04.2016. 19:08

Foto: Ivan Tomašković

Vodeći Nedeljančani ponovno su se iščupali i stigli do slavlja u posljednjim minutama susreta 16. kola Prve županijske lige protiv šemovečke Mladosti, slaveći 2:1.

Prvi dio bio je dosta negledljiv s gotovo ni jednom prilikom s jedne i druge strane, a iz jedine prave šanse gosti su poveli. U 37. minuti Marin Ružić je lijepim lobom svladao vratara Nedeljanca Luku Mikića.

S minimalnom prednošću Šemovčani su na kraju otišli i na odmor. U drugom dijelu domaći nogometaši imali su inicijativu, no onda je dobar dio bila jalova. Ipak pritisak im se isplatio u samoj završnici utakmice. Prvo je Petar Rog pogotkom u 86. minuti izjednačio na 1:1 da bi Filip Štefulj eurogolom u 90. minuti donio Nedeljančanima pobjedu. Štefulj je presjekao loptu i odličnim udarcem s dvadesetak metara iznenadio gostujućeg vratara.

I dalje neporaženi

- Prvo poluvrijeme odigrali smo katastrofalno, no u drugom smo se posložili i visoko pritisnuli goste. Oni su se dobro branili, no jednostavno nisu više mogli izdržati u samoj završnici. Meni se posrećilo da sam zabio pobjednički pogodak i jednostavno sam presretan - rekao je Štefulj, veznjak Nedeljanca koji je još jedina neporažena momčad lige i drži čelnu poziciju.

Podravski derbi u Selniku pripao je domaćoj Plitvici koja je slavila s 1:0. Jedini gol na susretu bio je djelo Igora Hlebara u 54. minuti.

Danas je odigrano i prvo kolo drugog dijela sezone u 2.ŽNL Zapad. Derbi u Lepoglavi između istoimenog domaćina i babinečkog Dinama pripao je domaćinu 3:1, dok je Vinica bila bolja od Podravca 2:1.

U nedjelju je na rasporedu preostalih pet susreta Prve županijske lige, kao i preostala tri susreta u 2.ŽNL Zapada, a kako je bilo danas na utakmici u Nedeljancu možete pogledati na fotografijama.


Komentari