Sport

Za nedjelju najavljen revijalni Štafetni triatlon "Jurinih 3x1"

Objavljeno: 09.08.2023. 07:58

Zadnja izmjena: 09.08.2023. 07:58

Foto: Ilustracija (Fotografija ne prikazuje aktere ni mjesto događaja)

Zajednica sportskih udruga Grada Varaždina (ZSUGV) i Trkački klub „Marathon 95”, pod pokroviteljstvom Grada Varaždina, u povodu završetka 12. Triatlon lige „Beciklin”organiziraju treći Štafetni triatlon „Jurinih 3x1” u ovu nedjelju.

Iz ZSUGV-a navode da se ta liga održava u četiri kola tijekom lipnja, srpnja i kolovoza, a Štafetni triatlon „Jurinih 3x1” je peto kolo. Revijalnog je karaktera i ne boduje se za triatlon ligu, a utrka je posvećena labudu Juri koji je već godinama glavni i odgovorni za red među labudovima na Aquacitiyu.

Riječ je o supersprint triatlonu koji se sastoji od 375 m plivanja, 14 km bicikliranja i 2,5 km trčanja, a utrka je otvorena za sve koji se žele okušati u ovom atraktivnom sportu, od početnika, rekreativaca pa do aktivnih sportaša. Održat će se ove nedjelje, 13. kolovoza na SRC Aquacity, s početkom u 9,30 sati.

Za utrku je moguća online prijava na mail [email protected], a prijave su moguće i na dan utrke, od 7 do 9 sati. Startnina iznosi 8 eura po članu štafete, navode iz ZSUGV-a.

Komentari