Na Kapucinskom trgu osvanula oaza za varaždinske sladokusce

galerija-images/MM torte

Objavljeno: 22.08.2014. 16:03

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: Zoran Stanko

Veliki i mali Varaždinci od petka mogu uživati u nezaboravnim okusima domaćih torti i različitih kolača koje u novootvorenom prostoru caffe bara „Piece of cake“ na Kapucinskom trgu sladokuscima nudi tvrtka MM torte...

Domaće torte, međimurska gibanica, kremšnite kapuciner, macarons i još sijaset drugih slastica izrađenih od svježih domaćih namirnica vrhunske kvalitete, samo su neki od oblizeka koje svakodnevno pripremaju slastičari poduzeća MM torte iz Nove Vesi.

- Sve je počelo sasvim slučajno tortom koju sam ispekla svom mužu za rođendan. Izazvala je ne samo njegovo oduševljenje već i oduševljenje prijatelja koji su bili iznenađeni lijepim izgledom i izvrsnim okusom torte. Tako su krenule prve "narudžbe" prijatelja i shvatila sam da sam otkrila posao koji me ispunjava – otkrila nam je Milica Magdalenić, vlasnica i direktorica spomenute tvrtke koja se jedina u hrvatskoj može pohvaliti kolačem osebujnog okusa i imena.

- Riječ je o slastici „Bogi Ivač“, odnosno o kolaču kojem je idejni začetnik poznati varaždinski glumac Ljubomir Kerekeš. Svi koji ga žele kušati, to će zadovoljstvo platiti svega četiri kune – naglasila je Magdalenić.

Inače, danas su osim Kerekeša na terasi caffe bara Piece of cakeu specijalitetima tvrtke MM torte guštali Branko Ivanković, Vjeran Radelić i drugi poznati Varaždinci.

Sladokusci koji žele obradovati svoje nepce, mogu to učiniti radnim danom od 7.30 do 22 sta, subotom od 7.30 do 23 sata i nedjeljom od 8 do 19 sati, a kolače i torte vrsnih slastičara dostavljaju i na kućnu adresu...
{gallery}MM torte{/gallery}


Komentari