Akcija "Spasa" u subotu na Franjevačkom trgu

Piše: eVaraždin.hr

Objavljeno: 19.12.2013. 13:26

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:30

Foto: Ilustracija

Udruga za zaštitu životinja "Spas" organizira ove subote 21. prosinca božićnu humanitarnu akciju sakupljanja sredstava za uređenje još jednog prostora za pseće bebe i njihove mame.

U sklopu štanda na Franjevačkom trgu ispred Varteksove robne kuće održati će se božićna humanitarna akcija kojom će Udruga "Spas" iz Varaždina prikupljati sredstva za izgradnju i opremanje posebne prostorije za štence kako bi pomogli malim psećim bebama da prežive najosjetljivije razdoblje njihovog života.

Naime, uz tužne sudbine svih njih koji su napušteni ili odbačeni, postoji još jedan veliki problem, a to je vrlo visoka mogućnost teških (i smrtonosnih) bolesti ukoliko pseće bebe nisu izdvojene i smješteni u sterilne uvjete.   

Iz Spasa mole sve sugrađane da se odazovu ovoj humanitarnoj akciji i da pomognu sakupiti navedena sredstva za izgradnju i opremanje posebne prostorije za štence kako bi pomogli psećim bebama.

Za sve koji će na štandu priložiti donaciju, Udruga "Spas" pripremit će prelijepe prigodne poklone koje su izradili predstavnici VI.OŠ Varaždin, a  za najmlađe posjetitelje štanda će biti, kao i obično, mala slatka iznenađenja.

Također, na štandu će se moći kupiti prvi službeni kalendari "Spasa" za 2014. godinu s "manekenima" štićenicima ove udruge te i na način pomoći.

Dođite na štand ove subote između 9 i 12 sati i pomognite onima kojima je vaša pomoć neophodna!

Udruga Spas moli sugrađane da nam pomognu kroz donaciju hrane za štence, starih deka, plahti, ručnika i novina. Isto tako, hitno su im potrebna sredstva za čišćenje, veće plastične kante i drva.

Komentari